www.KuponyZdarma.sk
Máte zaujímavý produkt alebo službu, ktorá tu chýba?
Pre firmy →

Nová multisenzorová IP kamera Axis poskytuje 180° panoramatický pohľad s neuveriteľnými detailmi

Spoločnosť Axis Communications predstavuje novú multisenzorovú sieťovú kameru AXIS Q3819-PVE, ktorá je navrhnutá tak, aby pokrývala extrémne široké zorné pole s plným detailom pri 30 snímkach za sekundu a ktorú možno inštalovať v širokom rozsahu možností montáže. Kamera je ideálna na monitorovanie veľkých otvorených plôch alebo na pokrytie niekoľkých rôznych smerov sledovania.

Novinka v portfóliu spoločnosti Axis, multisenzorová IP kamera AXIS Q3819-PVE, je ideálnou voľbou na sledovanie veľkých priestorov, kde poskytuje detailný prehľad o dianí na veľkej ploche. Sníma obraz v uhle až 180° horizontálne (38° vertikálne), má veľmi flexibilné možnosti inštalácie a uspeje aj v náročných svetelných podmienkach. Štyri snímače vytvárajú kontinuálne prekrývané obrazy, ktoré spolu vytvárajú jeden súvislý obraz s rozlíšením až 14,2 megapixela bez viditeľných prechodov (8 192 × 1 728, v jednom súvislom videoprenose pri 30 snímkach za sekundu). Kamera je preto ideálnou voľbou pre mestské inštalácie (napr. na monitorovanie námestí a veľkých priestorov), perimetrický dohľad v kritickej infraštruktúre a priemyselných závodoch, video dohľad v letiskových termináloch, na železničných staniciach a staniciach metra, alebo na vnútorné a vonkajšie zabezpečenie škôl, či nákupných centier (vrátane ich parkovísk). Kamera má stupeň krytia IP66/67 a ochranu IK10 proti vandalom.

Kamera AXIS Q3819-PVE sa ľahko inštaluje vďaka širokému sortimentu príslušenstva pre rôzne typy montáže – zarovnaná, zapustená, závesná alebo na inštaláciu dvoch kamier chrbtom k sebe, aby pokryli plných 360° (na tento účel možno použiť držiak duálnej kamery AXIS T94V01C). Objektívy kamery sa dodávajú už zaostrené v rámci predvolených nastavení z výroby, takže na mieste inštalácie nie je potrebné vykonávať žiadne doostrovanie. Okrem toho má kamera zabudované motory, ktoré umožňujú diaľkové ovládanie funkcií otáčania, naklápania a posunu (Pan/Tilt/Roll) na jednoduché nastavenie požadovaného uhla snímania.

Kamera ponúka aj inteligentné párovanie so sieťovými reproduktormi Axis pomocou technológie edge-to-edge. To vám umožní jednoducho pripojiť zvukové zariadenia k vášmu monitorovaciemu systému, napríklad na automatické prehrávanie hlasových upozornení narušiteľom. Okrem toho je možné detekovať a klasifikovať osoby a vozidlá pomocou funkcie AXIS Object Analytics.

Kamera AXIS Q3819-PVE je tiež vybavená technológiou širokého dynamického kontrastu s parametrami pre forenzné expertízy, označovanou ako Wide Dynamic Range – Forensic Capture, a vďaka technológii Lightfinder 2.0 dokáže poskytovať farebný obraz vynikajúcej kvality aj pri slabom osvetlení. Okrem toho je nová kamera vybavená kompresnou technológiou Axis Zipstream pre kodeky H.264 a H.265, ktorá výrazne znižuje dátový tok a nároky na úložisko bez toho, aby sa znížila kvalita obrazu.

Okrem toho ponúka aj pokročilé bezpečnostné funkcie, ako je napríklad Axis Edge Vault, ktorý chráni identifikátory zariadení Axis a zjednodušuje autorizáciu zariadení Axis vo vašej sieti. Pre úplný pokoj duše obsahuje aj modul TPM (Trusted Platform Module), ktorý má certifikát FIPS 140-2 úrovne 2. Samozrejme, funkcie ako podpísaný firmvér a mechanizmus Secure Boot zabezpečujú, že sa nainštaluje len autorizovaný firmvér a kamera je chránená pred kybernetickými útokmi.

Medzi kľúčové vlastnosti kamery AXIS Q3819-PVE patria:

  • 14MPx obraz z viacerých senzorov s bezproblémovým prepojením
  • 180° horizontálne, 38° vertikálne pokrytie
  • AXIS Object Analytics
  • AXIS Edge Vault a TPM modul
  • Zabudované motory na otáčanie/naklápanie/posun

S kamerou AXIS Q3819-PVE získate výhody štyroch kamier, pričom platíte len za jednu. V praxi to znamená len jednu inštaláciu, potrebu jedného kábla na prenos údajov a napájanie a jednu adresu IP s jednou licenciou na softvér na správu videa (VMS) alebo jednu licenciu na akýkoľvek softvér na analýzu videa, ktorý sa rozhodnete nainštalovať do kamery.

Kamera AXIS Q3819-PVE je u nás dostupná prostredníctvom siete distribučných kanálov spoločnosti Axis.